Ads

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Please Help me Blog

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Please Help me Blog

    Have been trying to set up a blog for the past 2 weeks & have now managed to open an account but I can only access this through Chrome. Gave up yesterday trying to set it up on Firefox so we opened up Chrome & were successful in setting it up. Firefox has been crashing lots of times a day so we have now gone back to IE 8.0 but can't access the blog through that either. Has anyone any idea what I'm doing wrong please.

    Clare

  • #2
    Oh dear, sorry can't help but I hope you get it sorted soon. flippin' pooters!!
    Karen
    www.angelicfolk.co.uk
    Bespoke clothing for your little angels
    http://angelicfolk.etsy.com
    http://www.facebook.com/#!/angelic.folk?ref=profile

    Comment


    • #3
      Clare,
      Have you tried uninstalling FF and reinstalling the latest version?
      Sounds browser related, not blog related!
      Design, not rocket science. Illustrator, graphic and web designer, mum of two, wife and self-appointed font police.

      Changing the world one crayon at a time.

      website: www.whoatemycrayons.com


      Comment


      • #4
        I agree it is a server problem not the blog

        Comment


        • #5
          I think it's a server problem. Have followed all the instructions for IE but can't see any specifically for IE 8.0 & it's still not working. Have now abandonded Firefox, had a very calm day yesterday computer did not crash once so will now be using IE.

          Clare

          Comment


          • #6
            we gave up on firefox a while ago and now use google chrome we tried internet explorer but that kept crashing too, althought not as bad as firefox.
            love google chrome and have no trouble blogging with it.
            Abi


            My Blog

            Funky Friday challenges

            Comment

            Working...
            X